Неділя, 28.04.2024, 01:11
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Регістрація | Вхід
Меню сайта
Розділи новин
Люди зв'язані зі Львовом [9]
Вулиці Львова [17]
Церкви Львова [6]
Історія Львова [28]
Львівське [34]
Готелі Львова [11]
Форма входа
Календар новин
«  Лютий 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829
Пошук
Друзі сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Львів
Головна » 2008 » Лютий » 3 » ISIC для Львівлян
ISIC для Львівлян
18:01

Наука ISIC - це єдине офіційно визнане по всьому світі посвідчення особи студента (Student ІD)- Міжнарожний студентський квиток. А зараз це в першу чергу всесвітньо визнана дисконтна карта,по якій в Україні вже більше 400 знижок, з яких біля 20- у Львові: www.isic.lviv.ua


Більше 30 років тому з ініціативи UNESCO була створена міжнародна студентська ідентифікаційна картка – картка ІSІС. Зараз ІSІС – єдине визнане в 95 країнах світу офіційне посвідчення студента. Штаб-квартира ІSІС знаходиться в Амстердамі , при Міжнародній Студентській Конфедерації Подорожей (ІSTC), що працює через мережу своїх уповноважених офісів по всьому світі. У Львові такий офіс - громадська організація Спілка Форум.

Основна ідея створення картки – надати молодим людям і викладачам можливість заощаджувати гроші. Крім того, картка – це посвідчення особи і статусу цієї особи, вона дає власнику право користуватися більше 28 000 знижками на проїзд, проживання, харчування , зв'язок, розваги та інше.
Ще зовсім нещодавно скористатися карткою можна було тільки за кордоном. Сьогодні це можна зробити, не виїжджаючи за межі України! Сотні знижок по Україні якісно змінюють статус ІSІCа.
Всього два відвідання Кінопалацу, або клубу Пикассо, або скориставшись іншими пільгами у Львові- Ви повернете собі витрати на ІSІС. Да і взагалі - картка ІSІС буде вірним супутником у житті будь-якого старшокласника, студента, аспіранта!


У всьому світі ІSІС – це стиль життя, це приналежність до особої, вільної та подорожуючої студентської кагорти! У 2003 році її щасливими власниками стають більше 4,5 мільйонів студентів з різних країн світу, 32 тисячі (!!!) з яких – наші українські студенти. Приєднуйтесь і Ви!

Для захисту від підробок і забезпечення міжнародного визнання посвідчення ІSІС володіє єдиними ідентифікаційними відмінностями і має 7 ступенів захисту. А з вересня 2003 року працює Єдина Всесвітня База Даних ІSІС. Це означає, що кожен ІSІС і його даними будуть внесені уповноваженим офісом, що видав його, у цю всесвітню базу. Тепер будь-яка компанія, що представляє знижки, може зробити запит і одержати інформацію про дійсність ІSІСа.

ТОМУ: ніколи не купуйте ІSІС у самозваних розповсюджувачів – у Вас можуть виникнути проблеми при одержанні знижок, особливо за кордоном.

Додаткова інформація - на сайті уповноваженого офісу ІSІС у Львові www.isic.lviv.ua
help
Wikipedia English - The Free Encycl...
ISIC
ISIC is a four-letter acronym that may stand for:

See more at Wikipedia.org...
This article uses material from Wikipedia® and is licensed under the GNU Free Documentation License
Категорія: Львівське | Переглядів: 4181 | Добавив: lviv | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего коментарів: 0
Добавляти коментарії можутт тільки зарегістровані користувачі.
[ Регістрація | Вхід ]
Львів © 2008 р